Bilder

Bilder från Pappa

Bild 1: Farmor&Farfar 
Bild 2: Älsk&Matilda               
Bild 3: Erica&Jonas              
Bild 4: Jag&Erica                 
Bild 5: OnlinePizza


Bild 1: Lynne                      
Bild 2:  JagFularMig       
Bild 3: Jag&Älsk                 
Bild 4: Emmakomin.....         
Bild 5: KläddSåHär


Bild 1: MisslyckadBild          
Bild 2:  LyckadBild              
bild 3: såhär arg blev jag nä Erika åkte ut ur idol
bild 4: Såhär går det när man lyssnar på sin pappa
bild 5: Emil skulle berätta vad man gjorde med tamponger, jag sa "man sa stoppar upp dom i fittan för att suga upp blod" haha :p


Bild 1: Emma&Jag                
Bild 2: SådanFaderSådanDotter  
Bild 3: Emma&Jag          
Bild 4: Älsk&Jag                 
Bild 5: Matilda


Bild 1: Pappa&Dotter              
Bild 2: MinOutfit         
Bild 3: MatildaÄlskJag          
Bild 4: LoveCouple             
Bild 5: Jag&Emil


det var ett urval på bilderna från festen.

Shopping
Köpte även leopardtoppen och lackleggingsen ovan(se bilderna från festen)



Ifall ni inte lagt märkte till min förändring så får ni se tydligare nu :p


Har blivit röding, trodde de skulle bli mer rött men icke

shopping

oj oj oj, denna helg har bestått av shopping, shopping och åter shopping.
jag är en shophomaniac!! fy fan. måste verkligen lugna ner mig med shoppingen.
hålla lite mera koll på pengarna, kanske ska gå med i lyxfällan? :o

jag har iaf hittat en massa snygga saker.

i torsdags kom Matilda hit, och min moster hämtade louise. vi gick ner på stan en stund och gick omkring och blev sedan upphämtade av kristoffer för att bege oss till tuna park. där hittade jag lite snygga saker.

igår träffade jag linda för första gången på aslänge. efter det mötte jag upp älsk och matilda på stan och shoppingen fortsatte. vi köpte ben till lollo för att hon skulle tappa sin sista valptand, jag tvekade ganska mkt men idag när hon kom hem så fick hon ett av dem och ja, 10 -15 min senare så var tanden borta.

igår kväll var vi ju som sagt hos pappa och firade honom. vi gick därifrån vid 2 tiden tror ja. hade en jävligt rolig kväll.
vi höll på med
"packa pappas kappsäck"
"sex laxar i en laxask"
Lynne försökte också lära oss några av de engelska vad man nu ska kalla det. men ja, de gick väl sådär. de var svårt att säga de snabbt på engelska.

efter "partyt" begav vi oss hem till mamma för att sova.

idag åkte matilda hem, och vi åkte för att kolla in lager 157. jag tyckte att de var mest kläder för damer, inte ör ungdomar. men de hittades lite iaf.

nu ska jag äta så jag lägger in bilder efter maten

"party" hos pappa

GRATTIS PAPPA PÅ 47ÅRS DAGEN :D

nu sitter jag hos pappa, eller ja. jag,älsk,matilda,emma,emil,pappa och lynne.
vi har druckit lite och haft trevligt med idol,olika ord meningar och diskussioner.

på morgonen träffade jag linda. vi var på djuraffären och tog en fika. det var kul att äntligen träffa henne igen. tror inte ja har träffat henne sen yosef var nyfödd. :p dock utan hundar den här gången.

kia har haft loisan sen igår eftermiddag nu, fyfan vad tomt de är utan henne. vill alltid ropa på henne, eller leta efter henne för att hon inte sitter på dörrmattan när vi ska ut, ligger och sover mid mig i soffan eller ligger i sängen när vi ska sova. man måste väl vänja sig att inte ha henne HELA tiden. men träffa inte henne så mkt innan dom åkte.

jaja, nu ska vi snart börja våran färd till mamma.

men har haft en underbar kväll, och trevliga samtal med pappa.

erica och jonas var också här förut, de var kul. kände sparkar, fot och knän. det var härligt, alltid härligt

ojojoj

heeeeeeeeeeeeeeeeeej
nu va de jävligt längesen jag skrev och det beror på att jag har varit hos mamma hela veckan = seegt internet så jag har inte orkat blogga.

har haft jobb hela veckan och det har varit asskönt, kommit ut lite, träffat lite (mkt) folk och tjänat mer pengar :D

Louise har varit hos sin nya dagmatte Monica måndag och tisdag.  hon har fått busa med hundar och varit ute i skogen i 3,5 timme. jag är fortf helt toknöjd med henne, får se när hon får ha henne nästa gång.

jag hjälpte mamma att flytta sin möbler från per i tisdags, allt gick bra. tog väldigt lång tid dock. tror vi lämna släpet hos gittan vid halv tolv. men vi hade en del pauser så de kanske är därför. när vi hade gjort det så ramla mamma på säkerhetslinan för släpet och föll pladask, slog i huvud, höft och armbåge. alltså slutade de inte så bra. hon har vari hemma från jobbet nu 2 dagar pga huvudvärk (misstänkt hjärnskakning) men idag hade hon inte lika ont.

igår kväll så kom jag på att maria bodde i fröslunda och bad henne komma ut på en cigg, de slutade med att jag blev kvar hos henne 1,5 timme :p haha men vi hade kul. prata ganska mkt. så det måste göras om.

idag kom matilda hit, vi har varit först på stan och lämnat in lollos flexikoppel som ä lite riskabelt nu, och så köpte vi 3 ben så att hon kan tappa sista mjölktanden, och johannes köpte nytt halsband.
sen åkte vi och käka och sen vidare till tuna park för kvällsshopping.
jag köpte en del :D först hitta jag inget, sen hitta jag en klänning oxh då böja alla ideér om olika outfits så jag köpte lite mer.haha

idag förhoppningsvis så sker en förändring. om de blir av ikväll så ska ni få se en bild.
jag är väldigt spänd!!

en spontan helg

igår vid kanske halv tre så bestämdes det att jag och kristoffer skulle åka till annica+familj och Kristoffers syster+familj. vi åkte vid typ fyra och då var även johannes hemma så han följde också med.

första stopp var kristoffers syster, där fanns världens gulligaste 1,5 åring. snacka om att han kunde charma. det blev en del snack och bus med louise och sen åt vi, fick även marängswisch(?) till efterrätt. väldigt trevligt var det. vi åkte därifrån vid halv åtta kanske.

kom till annica och gullade med världens gulligaste bebispojke <3. det är så kul att ta alla chanser man kan på att åka dit och träffa min lilla älskling. där bjöds de på fika och sen en massa snack som vanligt. vi spelade också buzz.
vid tolv skulle vi åka hem men annica lyckades övertala mig att stanna kvar så ja, jag blev kvar :p
vi satt och prata till typ 3 och sen sovdags.
men jag har haft nåt sömnproblem senaste tiden. tar aslång tid innan jag somnar och dom 2 senaste nätterna har jag inte somnat förrän bortåt halv fem.
sen väcktes jag vid 9 av en liten bebis. vi låg och gosade i soffan.

sen kom pappa som hade hämtat Lynne från arlanda. då fikade vi, precs innan de så var yosef på skratthumör så jag busade väldigt mkt med honom.

kom hem vid tre tror jag. gick över till annette en stund och sen hem för att möta älsk. och jag har varit helt slu idag. usch har bara längtat till sängen. var över till annette ikväll också och kollade på tv.

nu ska jag dra med mig älsk ut för sista promenaden och sen SÄNGEN!!

imorrn är första dagen för Louise hos sin nya dagmatte, jag vet redan att de kommer bli superbra.
ska packa lite åt henne, kanske nån leksak och sen mat  så att M har de där. lollo brukar ju inte vilja äta så tidit på morgonen.

Godnatt :D

woho

fikat hos Monica var väldigt trevligt, johannes var fullt upptagen med att prata med hennes man Göran om hans yrke osv. märktes att han var väldigt intresserad. vi var där i 1½timme kanske. jag känner att jag har gjort ett väldigt bra val. både jag och johannes är supernöjda med monica. jag vet att min lilla älskling kommer få de super där. på måndag ska hon vara sina första dag hos sin nya dagmatte :D. jag tror också att vi kanske kommer spendera några fikastunder med dom.(tycker iaf älsk)

nu har vi ätit och kollat på idol. jag tyckte rätt person åkte. men hallå, vad tycker ni om fjortisarna som sitter där framme och gråter? skrattretande :p.

nu är chips,dipp och cola framställd och dags för film. :D baby blues

annica spela den här låten och låt minnena flöda :D

Baby bash - suga suga

detoxday2

usch, just nu känner jag verkligen inte för att sluta röka, jag vill bara ta en cigg nu, när jag vaknar tänker jag på när jag ska röka, när vi äter tänker jag på den goda ciggen efter maten. cigg, cigg, cigg. det känns som att cigg ä en slags terapi för mig. och jag kanske inte är redo att lämna den. jag kanske inte kan göra de förrän jag får tillräckligt med motivation. man behöver ju motivation för att klara av att sluta. och jag kanske inte kan sluta förrän jag själv bestämmer mig för det. inte när nån annan gör det åt mig...

idag belv jag akut banrvakt till kevin. vafan de är klart man ställer upp tycker jag. så jag satt där från typ 1 till halv fyra.

nu sitter jag här hemma med datan i knät och skriver här. snart ska jag och älsk cykla iväg till dagmatten. johannes ska också få träffa henne, så de är godkänt från båda hållen. men det är nog inga problem. men de är ju ändå våran älskling.

ikväll blir de idol, film, chips,dipp och cola :D


pusspuss

detox day1

japp, igår var min sista dag att röka. dealen var att jag ska sluta röka annars blir de ingen ny kisse.
åh jag vill verkligen åka dit och titta på den nu.

när man svslutar ett beroende så uppkommer oftast nåt annat. och jag känner ett sort begär av coca cola nu, en iskall burkcola!! åh älsk måste fixa de åt mig..

de va typ de jag ville säga :p

mamma sa att vi kunde låna hennes bil över helgen, att nyckeln ligger i hennes jackficka. ja, sen komn jag ju på sjuttioelva min senare att jag inte har nån nyckel till henne, erica och jonas tog ju den när dom flytta in där.
så erica, några planer på att åka hit nåt typ snart? skulle vara skönt med bilen =)

nu ska jag ringa bemanningen och sen ta en dusch och louise ska ta ett bad.

mer info

båda mina älsklingar ligger helt utslagna på soffan, mest louise. hon är nog trött efter den här dagen.

10:30 vakna, betydligt mkt tidgare än vanligt
10:40 frukost
11:15 promenad
11:30 gick igenom allt på datan
12:15 började göra iordning mig
12:45 gick och träffa Monica(dogwalker)promenad
13:45 gick ner på stan och vänta på bussen
14:15 tog bussen till mamma
14:25 prata med emma om massa
15:15 tvinga lollo att sova lite
16:30 åkte till farmor och farfar
19:00 åkte därifrån, lollo har vart vaken mesta tiden
sen har vi vart på willys, köpt american,ätit, jag har kollat greys och nu kollar jag på fråga olle dokumentären.
får se vad som händer mer

erica hade blivit stor =) de var kul att träffa henne. jag tror fortf att de kommer bli en tjej
jag älskar dig, älskar er allihoppa

onsdag

idag träffade jag den potentiella dog walkern, de gick jätte bra och jag är supernöjd!!!

efter de åkte jag hem till mamma och spenderade tid med emma och typ bara prata massa. sen kom erica och jonas, sen pappa och johannes, då åkte vil till farmor och farfar. och de var lika underbart som alltid.
det är alltid mysigt att träffa dom. fast de känns som att när pojkvännerna är med så pratar man mer med varandra än med f&F, känns som att vi åkte dit för att prata med varann :p får försöka bättra oss nästa gång.

farmor och farfar är några som jag verkligen inte vill förlora.

kolla den här videon, ett gott skratt förlänger livet.


härliga tisdag

idag var min älskade hemma, skönt med en dag med sällskap :D

satt hemma under dagen, gjorde inte så mkt mer än vanligt. så jag smsa mamma och de blev en spontanfika hos Kia.

den här kvällen har varit helt under, fika hos moster med familjen. vi hade jättetrevligt där och de här är absolut något som jag vill göra igen. därifrån fick jag med mig en assnygg skinnjacka som Kia inte kunde ha längre, och så lånade jag massa böcker. dom flesta var verklighetsbaserade.
bla. så lånade jag Gömda, jag älskar den boken, har säkert läst den ett 20-tal gånger men jag tröttnar aldig. sen fick jag också med mig dom 2 sista uppföljarna av den, mias systrar och Emma,mias dotter. dom har jag inte läst så de ska bli spännande. kan ju berätta vidare sen vad boken heter,vem som skrev den och vad jag tyckte om den =)

imorrn ska jag träffa min potentiella dogwalker, jag hoppas allt går bra. känner mig verkligen skitnervös men de är väl för att det handlar om en av mina bebisar.

imorrn på kvällen ska vi också åka till farmor och farfar och fira erica, de ska bli kul. dels för att träffa f&g igen, men emst för att träffa erica och att få se och känna på bebismagen. man kanske ska piffa till sig lite för en gångs skull. det var ett tag sen :p

japp, nu ska jag ortsätta kolla på Dh

byebye

måndag

ännu en tråkig måndag, och det jag tänker på är att jag nedast har jobbat 4 dagar den här månaden hitills. hur ska jag klara mig??

prata precis med en som var intresserad av bli min dogwalker, ska träffas på onsdag och se hur det går. känns kul, hon var jätteglad över det.

Louise verkar inte må så bra idag, hon har fortf inte ätit något idag och hon sover bara. så jag hoppas att det bara är något tillfälligt som går över snart.

nu ska jag dricka mig en kopp kaffe, verkar inte som att det händer nåt idag, tråkigt nog.

hoppas jag får massa jobb på dbk nu så att jag klarar mig nästa månad. det är min enda oro just nu.

och sen är jag ju såklart väldigt nervös över ons när jag ska träffa hon på torsdag. hoppas de går bra iaf.

känns som att det här blev väldigt hoppigt:p

loppis

hello!

igår kom kristoffer och hämta oss, vi åkte till american som har så jävla god pizza :D, sen for vi vidare till hemköp och köpte lite godis,sen hem. vi kollade på 2 filmer. den första var en komedi, kommer inte ihåg vad den hette :p. haha. den andra var bröderna bloom, typ en ströfilm. den var på i bakgrunden :p. sen åkte mr K, skulle träffa nåt ragg på time ;) vi gick väl och la oss strax efter de.

idag gick vi upp vid elva för att gå på en loppis som var i slottskolans matsal. hitta lite julklappar till Yosef :D. vi var inte där så länge. nåt som är pinsamt med att gå och kolla när de är så lite folk.

nu väntar vi på johannes föräldrar, dom skulle komma hit med en cykel till johannes och sen ska vi åka ut till hans farmors lanställe och fika i detta vackra höstväder som är idag.

lördag

jaha, då kom man till den här dagen igen, lördag, man har en hel helgdag på sig och vad fan ska man göra? inte ett skit.johannes sa, de är skönt att vakna och inte ha nåt planerat, jag säger i helvee heller, kommer sluta med att vi sitter såhär, med varsin data, HELA dagen. vilken underbar lördag. och tvätta ville han göra också...

imorrn är de loppis på slottsskolan så de blir väl at dra sig dit. kika in om de är nåt intressant.

jaja de var väl allt för nu :p

vet ni hur man svarar på kommentarer? man ska väl inte behöva gå in på sin egen sida och skriva en kommentar själv? man måste väl kunna svara genom att logga in?


idol

när jag prata om de på aftonbladet så handlar de om det som stog i rubriken, "mamman och barnvagnen" usch!!

nu har jag och älsk kollat på idol, tyckte faktist att dom flesta var bra, men bäst var reza,eddie,erika och rabih.
jag tyckte att fel person åkte ut, tyckte calle skulle åka ut,har tyckt de sen första början. jag gillar inte hans röst, och tycker att han tar en av platserna som borde gå till nån med en så stark röst som tex carolina eller camilla..
det var min åsik iaf..

jag är inte som min pojkvän, som hatar dansband och därför tycker inte han om camilla, för att hon började sin idolresa med 2 schlagerlåtar.. man kan inte bedöma dom efter de första dom gör.. jag tycker att kwalet och förra gången är när man verkligen kan börja fatta tycke fr någon.

jag har inte riktigt kommit dit än, ska se hur jag ligger till
Calle, JAG tycker inte att han är bra, han är en normal sångae jämfört med alla andra idoldeltagare som är spektakulera.
Mariette, hon gör vissa låtar bra, tex dear mr president,  men jag har inte fallit för hennes röst. känns som att den är enformig, ska den passa alla stilar? tycker inte om hennes rörelser heller.
Tove, jaa, på nåt rockigt sätt är hon jävligt bra,men hennes röst är så himla olik från en annan fredagskväll. men de är ju klart, allas röster passar inte alla låtar. hoppas hon slår tillbaka nästa vecka.
Erika, hennes röst är helt jävla underbar!!! åhhh, man får ju ståpäls. och hon klarade en MJ låt kanonbra.
Erik, han är också jävligt bra, och har klarat dom olika stilarna som vi sett bra. säger som alla andra, stor röst i liten kropp :p.
Reza, hon gav mig rysningar idag, kändes ända från magen, åh hon är för jävla bra. passar också i olika stilar.
Nicklas, märkte ni att han lät ganska lik robin b (snyggingen) från förra året?  han röst är okay, men inget spec med den. vi hörde de förra året. var de inte domarna som ville ha variation från förra årets röster? har för mig dom sa det.
Eddie, han är ju för jävla sjukt bra, en riktig härlig röst måste jag säga
Rabih, ibland låter han bra, på lugna låtar, men kommer hans "mesiga" röst passa på andra teman? tycker inte heller om hans "dans"moves. idag var han sjukt bra iaf.

nu vet ni om vad jag tycker. :p berätta gärna vem du håller på :D

nu ska jag kolla idolernas bloggar :p

ps, min stavning börjar suga, har märkt att hjärnan går typ på "sleep" nu när jag inte pluggar..

mamman och barnvagnen

fyfan, har kollat om och om igen. såg klippet första gången på Stinalee´s blogg, jag hamna ju typ i chocktillstånd man blir helt .... skärrad. och jag missa att bebisen överlevde, då var de ännu värre att kolla.
om ni vill se de så finns de på aftonbladet. man känner verkligen för mamman och alla som är där och får bevittna det, fast tekniskt sett så får ju vi också bevittna det. usch!!!

igår och idag har jag jobbat, tack för det!! fy fan vad skönt de är att äntligen jobba igen. de har gått bra på jobbet också, igår var jag lite upprörd men efter lite snack med mamma och älsk så är de bra igen :D.

jag sitter här i soffan med datan i knät och ett litet djur på var sida av mig :D tätt intill, så söta!!

idag tog jag mig i kragen och åkte till emmas prakrikplats etuna hundcenter för att klippa loisans klor, de började bli väldigt långa. de tog ett tag för dom där inne men ut kom en glad hund, förmodligen för att hon slapp de där hemska som dom gjorde med henne :p haha. nu är dom korta iaf och jag är ett klippkort och bonuskort rikare :D 10:e gången gratis, jippi, som pappa brukar säga.



nu ska jag gå och köpa cigg som min kära sambo/pojkvän/fästman så snällt "glömde"!! hur man nu kan glömma de när ciggen är precis ovanför kassan??

Äntligen!!!

ikväll ska jag jobba, äntligen!! tyvärr så kostade ett fördelsedagsfika hos erica.
hade varit kul att träffa henne igen och att se magen, de är ju inte så långt kvar nu.

igår var vi på dbk möte, de gick bra. känns så följa kul att jobba där i år igen.

nu fick jag precis jobb imorgon också :D woho.

jag har verkligen inte mycket att säga känner jag. jag låter allt vara tills inspirationen kommer :p



tråkig dag

som alla andra iof, min dag lös upp när linda ringde och sa att vi skulle ses. och jag gick och väntade men sen blev de inget iaf.
då kollade jag med mamma om vi kunde åka nånstans, men de blv inge med de heller, så idag har jag vart hemma som vanligt. usch nu börjar jag tröttna, vill bara jobba. GE MIG JOBB!!!

idag å jag och älsk kycklinggryta, det var gott må jag säga.

ja, haha finns inte så mkt att säga när de inte händer nåt.

imorrn är de info möte för dansbandskampen, försöker få tag på jonathan nu och se om han ska dit eller inte. för isåfall ska jag åka med honom.

jaja, snart ska jag gå till annette och kolla på dh, ska bli spännande att se va dsom händer i detta avsnitt!! :D

hos pappa

idag blev jag så trött på att sitta hemma så jag drog till pappa. har spenderat dagen här, eller ja eftermiddan :p
var över hos helene och stig förut och hälsa på, alltid lika kul att ta en snabb visit där.

nu ska jag snart gå och ta en cigg med romina.

de enda som är jobbigt att sova borta med louise är att hon är så observant. skäller när nån kommer in genom dörren. när nån går ut från ett rum eller när de hörs nåt nånstans ifrån. men hey, hon måste lära sig.

jaha, här är alla trötta och sover, bara jag som är halv nattsmänniska här, men måste lägga mig tidigt jag också eftersom jag ska åka med pappa tidigt imorrn..

de va väl allt jag hade att säga nu, bloggar mer imorrn kanske.

nejdu

nu börjar de kännas som att jag kan flytta, jag har alltid velat stanna här för mina vänners skull, för att jag har dom här...men de verkar vara slut på de nu.
känns fan pinsamt att erkänna det här men, mina vänne har försvunnit..
jag känner mig färdig i den här staden. kanske är dags att flytta och försöka hitta nya vänner nån annanstans.
vet inte hur jag vill eller vad jag vill, men känns som att de är dags att rulla vidare nu.

i somras hittade jag en asbra kompis, på jobbet, vi hade alltid mycket att prata om, prata om allt, vi ringde varann på kvällarna, men helt plötsligt försvann hn också... bara sluta prata.

Tack Chrissie för att du finns iaf <3

i feel like worthless piece of crap

massa kärlek

Heeej

johannes kom hem idag, jippi!!. vi har, eller jag, vi och vi :p jag kolla på the city maraton och sen the hills. as bra serie,båda två faktist.
sen har vi lagat mat, ostschnitzel. nu har jag precis varit ute med loisan och så ska vi nu förhoppningsvis kolla på film.
nån av skräckisarna som johannes köpte i en box, dom verkar suga,dom flesta men vi ska kolla igenom dom iaf.

annars har de väl inte hänt så mkt idag..
imorrn ska vi åka till Annica, Yosef blir nog glad att se sin Aunti jessica :D jag kommer iaf bli hur glad som elst över att se honom. får se om pojkvän följer med.


nån annan än jag som fryser i det här hemmet :p (och för er som inte ser så  står hon och värmer sig mot elementet)

en härlig dag

ja, till skillnad från att sitta hemma och inte göra nånting så har jag varit hemifrån nästan hela dan. det märker man på katten också, överkelig. :p

mamma kom vid 1, vi tog en snabbkaffe och åkte sedan och hämtade min kusin andré från skolan, åkte ut till en jobbarkompis föräldrar och var väl där en 2 timmar kanske. sen åkte vi och lämna andré hos hans pappa och åkte hem till mamma. där var de några som kom och kollade på sofforna och efter det så åt vi, inte världens lyxmiddag som jag och älsk brukar äta på fredagar men hey, mat är mat eller hur? fast det är klart, en middag som svärfar anders har skrapat ihop sitter aldrig fel :p
vid halv sju skjutsade vi jobbarkompisen till ishallen och åkte sedan vidare till Lena där vi har spenderat hela kvällen framför idol.

en väldigt mysig fredag måste jag säga. Louise har varit jätteduktig, anpassar sig väldigt bra på nya ställen. och inga olyckor!! fasen vilken bra hund jag har (peppar peppar)

johannes är på fest hos min syster, wich im not invited to.. fast de gör väl inget, vem vet hur mkt snacket har gått och hur det hade blivit om jag dykt upp där. känns lite trist bara att min pojkvän åker iväg dit och festar utan mig, för andra helgen i rad, och jag sitter hemma...
men våran överenskommelse var att jag ska få gå ut en onsdag utan klagomål. Så CHRISSIE, nu jävlar ska de partas :D

känns trist att allt är som det är med tanke på att mitt andra systerbarn kommer om drygt en månad, med tanke på att en av mina systrar som jag älskar så innerligt går omkring och är höggravid nu och jag får inte vara delaktig i det. jag får inte se hur stor magen är eller känna barnets sparkar och rörelser, vilket jag älskar att göra.
så om inget har ordnat upp sig när barnet kommer, hur lång tid kommer de ta innan folk kontaktar mig om att han/hon har kommit? hur lång tid kommer det ta innan jag får träffa detta kärleksbarn?
JAG HAR ALDRIG NÅNSIN SAGT ATT DU KOMMER BLI EN DÅLIG MAMMA!!!! kom ihåg det.
men ska de vara såhär för att jag gav min åsikt om en sak och för att vi bråka om en helt annan sak? och jag har bett om ursäkt för de där smset, det var onödigt!
men jag tänker faktist inte be om ursäkt för att jag ger min åsikt eller för att jag ställer upp på min mamma.
visst,de hade kunnat sagts på ett bättre sätt men du gav mig aldrig chansen att göra det. direkt när annica sa som hon tyckte så snackade vi bakom ryggen på dig och såna vil du ju inte ha i ditt liv... okay, tänkte jag, då ger jag min åsikt också så får jag vara i ditt liv. ack vad jag bedrog mig.
jag vill inte att de här ska bli ytterligare ett bråk, jag vill bara ha nånstans att skriva vad jag tycker och tänker om allt. om mina inre känslor...
jag har iaf bett om ursäkt för det jag gjorde fel, jag kan ine göra så mkt mer
Nu får du komma....

kvälln fortsätter med meningslöst tv-tittande (sällskap) och nördande vid datan (underhållning)

en idé

mamma var förbi här förut, jag hjälpte henne att lägga in annonser på blocket, under tiden så lagade vi mat, jag åt och sen åkte mamma och jag till Kias jobb och hälsa på.

iaf så har jag en ny idé till bloggen, eller jag har väl snott den från bloggen som jag rekommenderade i föregående inlägg. att lägga upp en outfit per dag som jag skulle vilja ha på mig. jag ska försöka komma igång med det så snart som möjligt. jag försökte med paint nyss att lägga upp alla delar på samma bild eller vad man ska säga, men det gick inge vidare så johannes ska få fixa photoshop till "min" dator så att jag kan pyssla med det. men jag måste ju också lista ut ur de funkar så de tar nog ett litet tag till :p.

nu ska jag lägga upp lite bilder :D
Pojke och hund

Pojke sover, han har sina spec sovstilar,vanligtvis brukar ansiktet vara sötare :P

Hund

Dagnes outfit, mina uberheta och sköna vinterskor

hund och katt :D


Godnatt

dansbandskampen

hello
har inte hänt så mkt alls på dom här dagarna..

nu kommer jag till de här med minnet igen, haha, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår..
jo, älsk kom hem, vi bytte källarförådd. det fanns ett stort i ett eget rum med lampa så de tog vi. sen hade vi tvättstugan.

ja, har funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra med dansbandskampen, jag vill verkligen jobba där för de är så jävla askul. men har inget sätt att ta mig dit på.
nu fick jag några namn från chefen på såna som bor i etuna och ska jobba där, 2 av dom gick på hr så ska kolla med dom. men annars är de nog kört.

idag är de strålande väder ute, solen skiner och de är vindstilla. dagen till ära har jag satt på min leggins och en topp :D så idag blir de outfit bild :D

nu ska jag gå ut med louise.

Ett tips på en blogg, hon har koll, man får verkligen inspiration av henne.
http://shoppingandfashion.se/

ett oväntat besök

idag vaknade jag väldigt sent, vill inte ens säga när för de är för sent!!
vakna till tanken att åka och hälsa på farmor och farfar, så jag ringde och kolla så att d va okay, åt frukost och sen begav jag mig mot stan, med louise såklart. åkte en sjukt lång bussresa, hade ingen aning om att de va så långt till västra borsökna. men det kanske kändes längre när de var massa skrikandes småbarn i bussen.

Kom dit och då fick loisan springa lite på gården. dom har staket runt hela så det var asskönt att slippa tänka på vart hon var nånstans. hon tyckte nog också att det var skönt att få springa omkring fritt utan ett par ögon i nacken hela tiden :p
sen gick vi in och fika och prata massa, mest hundar. farmor tycker nog att de är skönt att ja har skaffat hund så att hon kan prata av sig om sånt med nån :p.
klockan närmade sig 18, vilket är när den sista bussen går därifrån så de var bara att bege sig mot bussen. farmor och hennes hund fljde oss dit. Farmor är nog den person som Loisan har tytt sig till mest förutom mig och johannes. hon skällde och gnydde som fan när dom skulle gå hem igen.

när jag var på väg hem igen så mötte jag benny, min kontaktbrorsa. vi stog och prata en stund. var kul att träffa ahn för det var jätte längesen.
kom hem,åt,duscha,duscha loisan,kollade på andra avenyn och sen dh. spännande avsnitt!!

nu ska jag väl snart gå ut med loisan och sen kanske sova? får se :p

woho

21st unika besökare idag, känns kul och lite skrämmande. eller ja vad säger man, man kan känna lite press eller? vad är det som gör att jag får så många besökare?vad i det jag skriver är intressant att läsa? svara gärna, jag vill bli så bra som möjligt på att blogga :D

hmm,vad ska jag skriva om... vill ju att det ska vara kul att läsa.

matilda fråga mig typ igår eller nåt vad den nya kissen ska heta,tror de va matilda iaf :p. och jag har funderat ganska mkt på de nu. när jag var liten och skulle skaffa ett djur så var de hur lätt som helst för mig att komma på vad dom skulle heta, men nu måste jag ta mig en rejäl tankeställare.när jag köpte Teodor,min vita guldhamster, så tog jag almanackan och skrev ner alla namn jag tyckte om och sen valde jag ett av dom.

jag har funderat lite på namnet Tila, som Tila Tequila, eller kanske hela namnet...vad tycker ni?

ni vet om man kollar asmycket på nåt tv-program så kan man bli helt psykad av det?
jag har kollat på alla säsonger av Greys anatomy,alla avsnitt. och nu har jag börjat tänka typ om jag kanske har en hjärntumör för att jag har fått så jävla kasst minne. vafan kommer knappt ihåg vad jag åt igår. ett exempel är att jag vet att nån satt i min två-sits soffa för bara nån dag sen,men jag kan inte komma på vem det var, eller var det ens här? var det kanske hos annica och det var nån där som frågade mig?

mötet

Mötte Johannes på en promenad

-Johannes kollar på mig,"heeej" och en puss på kinden

- Johannes vänder sig ner mot Louise,
"Heeeeej Älsklingen"

helgen

i fredags så hade jag och johannes myskväll, vi åt pizza från roma (godaste kebabpizzan) och så köpte vi även fredagsmys som består av tacodipp,chips och cola. kollade på idol och sedan på filmen city of god. en hemsk film som tydligen var verklighetsbaserad.

på lördagen städade vi ju, kom på att jag faktist har bloggat i helgen :p. Johannes familj kom på kvällen, vi åt mat och fikade, kollade på nåt program på tv sen åkte hans föräldrar hem och systern stannade kvar. det var en trevlig middag iaf, första gången dom har ätit middag här sen vi flyttade. efter dom åkt så kollade vi på Twiligt, den var jävlig bra! åt chips och dipp och drack cola :p, sen kollade vi på baksmällan och den är ju helt hysteririskt rolig, vill se den med bättre kvalitet och text. sen gick vi och la oss :D

igår så traskade vi ner till hemköp och köpte bullar eftersom det var kanelbullens dag :p åt lite soppa sen hämtade pappa oss. vi åkte till annica och släppte av matilda på vägen. det var kul att träffa annica + familj igen. lilla yosef, auntis älskling. fast han sov den mesta tiden och det var ju inte så roligt :p. haha.
ska väl försöka åka upp dit snart om jag har råd. verkar lite kasst med pengar just nu.

idag så bestämde jag och chrissie att vi skulle ses, så jag har varit där och fikat och pratat. det är alltid lika trevligt :D jag lämnade in min tidsapport ocksåså att jag får lite pengar den här månaden.

städninge

nu håller vi på för fullt och städar för att svärföräldrarna ska komma på besök. bra att man behöver en anledning för att dammsuga och skura, haha. nej vi brukar faktist städa och dammsuga, skura däremot är vi lite sämre på.

Johannes tvingade mig att välja mellan alla mina skor som stog i skohyllan, usch de va en mardröm. jag har så jävla mkt skor som jag verkligen älskar,så de vart en fikastund och ja en lång funderare innan jag till slut valt ut mina 6par skor som står i skohyllan så snyggt nu :D skulle egentligen bara få ha 3par skor där men älsk var lite snäll och dubblade anatlet när jag hade så svårt att välja. en del åkte ner i källaren för de är såna som man inte kan ha i den här kylan, och en del som jag aldrig använder, en åkte också in i garderoben :D de gjorde också det enklare att välja, när jag fick ställa in några där.

Vi har åter tagit upp ämnet "om det skulle börja brinna", jag är så nojjig för det. jag vill vara förberedd,ha saker på plats så att jag kan få med mig det. det jag ska ha med mig ut är djuren och foton. jag sa till johannes att ifall de händer så måste han hjälpa till att"fånga" in djuren i buren så vi snabbt kan dra ut. efter mk snack så blev de ändrat, jag ska fånga in djuren och johannes ska ta sin 13000kr´s data och externa hårddisken med alla bilder, och mina foton såklart. sen vi flytta in har jag också varit förberedd, har stått en kattbur i garderoben på första hyllan så att jag lätt ska kunna få tag i den, nu tog vi bort den för vi har ju louise bur. Johannes kom också med en skitbra idé, vi ska skaffa en brandsläckare :D:D:D:D, då känner jag mig genast mkt säkrare, och börjar undra varför vi inte har skaffat en sån tidigare med min nojjighet :p men dom var ganska billiga så det är nästa köp :D.

nu, back to the cleaning.

get back

idag är jag också sjuk,usch. har legat och sovit mellan 16-18:25. nu mår jag ännu mera pyton.

Jag orkar verkligen inte längre, orkar inte bråka eller dividera.
vill du ha de såhär,så varsågod. ska du fortsätta stänga folk ute ur ditt liv så varsågod.
fan, jag hatar de här, hela familjen är splittrad nu.
kan inte allt bara bli som de var förut?
och vi har inte gjort emma nåt :s, hon har inte fått skit för nåt
möjligtvist om hon lägger sig i, men inte annars.
hon får göra som hon vill.
men är de såhär ni vill ha det?
jag finns för Yosef och ni finns för ericas bebis?

RSS 2.0