seeg

idag har jag jobbat igen som sagt, de va en hektisk dag. men imorrn blir nog värre skulle jag tro. på nåt sätt måste jag hinna hem och gå ut med loisan också. fan vad jag vill ha den där människan nu!!

nu har jag börjat känna mig sjuk också, de kommer komma nåt snart, kliar i halsen,nästäppa och huvudvärk. men ingen feber än. ska försöka hålla ut dom här sista dagarna på jobbet iaf. måste ju tjäna så mkt pengar som möjligt när jag har chansen.

var hos annette och kolla på idol, fan erik var så jävla bra!!! går inte han vidare ikväll så kommer han definitivt få ett wildcard.

har precis kollat på greys anatomy också, kul att alla program börjar igen, nästa vecka börjar ju desperate housewives :D nu kollar jag på fråga olle dokumentären medans jag väntar på idol :D

har inte så mkt att säga, är helt avdankad.

byebye

Jobb

Hejhej!!
idag har jag redan förklarat hur min morgon var :p, haha lite krånglig men slutade med en bra dag på jobbet.
det var skönt att få jobba lite,man blir lite rastlös av att gå hemma igen. och det är ett extra plus i kanten när vårdtagarna blir glada över att se en =).

efter jobbet så åkte mamma och jag till annette och tog en fika, annette är en superängel som slutade tidigare än mig så hon åkte hem och hämta loisan så att jag kunde vänta på mamma som slutade kl 16. tack så jätte mkt, och som sagt tjänster och gentjänster ;).

vid 17 kom pappa och lynne hit, pappa skulle hjälpa mig att laga bakhjulet på cykeln.helt otroligt, slangarna håller sig ett tag sen går de ena däcket och kort efter man har lagat det så går det andra. nu ska jag börja ställa ner cykeln i källaren så får vi se om det är nån som saboterar däcken eller om de är nåt fel på cykeln. dom stannade iaf ett tag, jag,lynne och älsk satt och prata i köket medans pappa lagade däcket :p. efter det så frestade dom oss med donken så vi hakade på dom dit,lynne bjöd. världens gulligaste.

Nu har jag iaf fått jobb ända till fredag, så de känns skönt. det är sista dagen imorrn som kommer på oktober lönen sen börjar vi med november. jag har ändå fått ganska mkt jobb den här månaden så de känns jävligt skönt. jag var så orolig för att jag inte skulle ha några pengar i oktober,men nu ordnar de sig =).

Seems like my dreams are coming true <3

bästa personerna i idol som gick vidare idag också.

ingen som är intresserad av att bli min dog-walker?

En idé

imorse vaknade jag först av johannes hemska larm,han får fan byta :p,sen fick jag sms från bemanningen och funderade en liten stund på hur jag skulle göra med loisan sen när jag väl tackade ja,klädde på mig och efter typ 10min så fick jag veta att nån annan hade fått passet. klädde av mig och la mig igen, efter kanske 10min får jag en ny jobb förfrågan om att jobba 11-15, och de hann jag först på :p.
så nu ska jag strax gå ut med loisan och sen gå ner och möta upp dom som hämtar matlådorna :D.

Dog-walker sökes
jag har funderat massa på hur jag ska göra med lollo när jag väl får jobb, jag vill inte lägga massa pengar på en dagmatte så nu har jag kommit på det absolut perfekta för oss!!
En Dog-walker, den här personen ska gå ut med henne 1-2ggr när jag väl får jobb. oftast bara 1 gång.
ska kunna vara tillgänglig hela tiden då jag absolut inte har nån aning om när jag får jobb, kan få sms om de samma morgon.
men en dog-walker kan jag också utöka mitt vikarieområde.

Nån som är intresserad?

busy day

idag har jag varit lite upptagen, har hållt på med tvätten, sen kom mamma och då fika vi och sen åkte vi till nya willys. kändes konstigt att inte vara i folkesta, där vet man vart allt finns :p

Johannes går i skolan ganska länge den här veckan, idag slutar han typ kvart över sju och de känns ju lite sådär. jag få vara själv hemma så länge och så måste kjag fixa maten själv :( usch

nej, har inte så mkt mer att säga just nu, ska ta de lugnt, de har varit full rulle hela dan idag..

kärlek

förra helgen så pratar jag och johannes mormor på vägen ner till sjön. hon sa att jag har mycket kärlek att ge till ett framtidens barn, vilket givetvist stämmer. men än så länge så blir det ju inga barn, inte förrän på minst 2 år. och kvar finns den där kärlekens som jag "dying to get rid off" (vet inte hur man ska säga på svenska). ibland känner jag tom saknad efter nåt, men vet inte vad,känns bara att nåt saknas... en slags tomhet känner jag.

sen har vi ju då den här andra delen av mig. Djur människan. gud,vad jag älskar djur. spec katter. nu har jag ju en hund och en katt, och tro mig, de är en stor del av mig och får väldigt mycket kärlek av mig. vilket djur som helst skulle älska att leva med mig (då pratar vi pälsdjur), och jag vill inte låta egotrippad men så är det verkligen. mina djur är mina bebisar, mina barn, dom får den här överflödiga kärleken av mig men det finns fortf massa kvar.

nu är jag i en punkt i mitt liv där jag känner att jag saknar nåt,någon,eftersom "the leftovers" av kärleken som Baby och Louise tar bara växer och blir mer, så att det nästan gör ont i mig, så mycket kärlek har jag kvar att ge. och jag säger absolut inte att jag måste ha en bebis nu,jag kan vänta med det. men jag vill ha min slags  bebis.. en gul och så himla fin, och jag vet vart det finns, jag vill ha en.

Johannes är en stor del va mitt liv, och han gör mycket av mitt liv, och han får stå ut med mycket. Johannes har inte växt upp med djur, han är ingen djurmänniska, och visst jag respekterar det, eller ör jag det? jag vet inte hur andra tolkar det egentligen. han säger att 2 djur räcker,2 djur är 2 djur för mycket. men jag vet ju hur han är när djuren verkligen finns på plats. jag vet hur mcket han egentligen tycker om Louise även fast han inte alltid visar det runt andra. jag vet hur mycket han tyckte om Milo, hur ledsen han var när Milo försvann ur våra liv. Och han tycker faktist om Baby också, även fast hon inte gör så mycket väsen av sig. så man kan väl säga att han är emot djur så länge dom finns utanför våra dörrar, men när dom väl är innanför så är han fast. kanske är han rädd för att han också ska bli världens djur människa som jag?

Och jag är verkligen ledsen Älskling, att du har blivit ihop med en som jag, som älskar djur. jag säger just nu och i framtiden, att jag vill verkligen ha en bebis till, en gul, allt jag vill är att du säger att det är okay. min längtan är så himla stark, så stark så att den gör ont. vi skulle få plats med en till, vad fan vi skulle få plats med hur många som helst till, men jag ber dig bara om en. fyll mina högsta drömmar, gör mig lycklig, säg ja, låt mig få ge den kvarblivna växande kärleken som gnager i mig.

Snälla Älsk, uppfyll min högsta önskan!

Louise   Baby  Milo

Mysdags

Hej mina läsare!!

Nu har älsk kommit hem och vi har ätit, jag har också tagit itu med kattlådan och plockat lite hemma.
Vi åt kycklinggryta, sån där man köper på burk och tillägger kycklingen, det var gott fast lite smaklöst :p jag gillar stark mat.
Kom nyss in från en runda med loisan och nu ska vi titta på film, the proposal. ska bli spännande, på reklamen verkar den jävligt bra. ska passa på att tjocka till oss lite också :D

Jag och mamma i fredags <3

till kungsör och tillbaka

idag vaknade jag först vid 7,gick ut och hämta Loisan och sen gick vi in och la oss igen. vaknade nästa gång vid 14, haha en jävligt skön sovmorgon om jag får säga de själv.
hörde av mig till pappa och de sluta med att jag följde med till kungsör för att lämna av Emma och Emil, sen åkte pappa och jag till honom och drack kaffe, fick också träffa hans tjej, Lynne. hon var väldigt trevlig. fast sjuk så de blev inte så lång tid med henne för hon gick och la sig igen :p. men de kommer fler tillfällen.

nu är jag iaf hemma och väntar på pojkvän, har varit en tom dag utan honom :(, jag ska väl ta tag i kattlådan också, behöver städas :p, vad fan kan inte katter lära sig att använda toaletten istället? jag vill köpa en sån där grejj så att dom lär sig det. allt skulle bli mycket skönare och billigare då :p. det vill jag ha i julklapp :D

Jaja, ska väl fixa lite här hemma, annars vet jag nån som kommer koka. jag har iaf plockat i och ur diskmaskinen, duktiga jag :D vad fan ska man vara så jävla lat för? jag vill också ha massa energi och vara pigg och alert hela tiden.

soffpotatis

nu ligger jag och Baby i soffan och kollar på bad boys, chipsen och colan står breve.

det känns väldigt tomt, ingen pojkvän och ingen hund. måste sova själv inatt :(

imorrn kommer pappas tjej,då får man äntligen träffa henne. hon kommer från england. har pratat med henne en del på msn och hon verkar hur gullig som helst. de återstår att se :)


det är en del som läser min blogg,okay man kan j inte jämföra sig med typ kenza som har typ 80000 unika besökare varje dag. men iaf,
berätta om er :D

nu ska jag kolla klart,sen en cigg och sen sängen.

gårdagen

jag hade en jävligt rolig kväll igår. vi drog till Olearys efter lite förfest hos Lena. väl inne på krogen så mötte vi pappa. haha så de sluta med att jag lyckades få upp pappa på dansgolvet, och så stog vi där, jag,mamma,pappa och lena. det blev kanske lite för mycket dricka för mig.:p Älsk fick komma och möta upp mig. kommer väl inte ihåg så mycket av det, bara att jag tog av mig skorna efter ett tag.
har mått piss hela dagen också, har fortfsatt spy under dagen också,lite jobbigt men på jobbet fick jag behålla allt så de va skönt att bli lite piggare.

Jobbet gick bra för övrigt också. jag trivs faktist med det, så nu har jag börjat fundera på om jag vill fortsätta med det och utbilda mig till undersköterska eller vårdbiträde, eller om jag ska utbilda mig till förskolelärare. får fundera vidare på det.

ska kolla vidare på bad boys 2 nu. här få ni två "lyckade" bilder. fan när man väl är med mamma och pappa på samma bild så bli resultatet inte så bra, typiskt.




Älskar er Mamma och Pappa, ni är allt.

outfit

Nu är jag klar, sitter och väntar på mamma som tar en jävla tid på sig :p
Älsk och jag var lata idag och köpte en kebabpizza på roma. ett tips, Roma har skitgoda kebabpizzor.
Nu ska jag dricka upp min xider och sen vänta lite till :p

Outfit



Ha en trevlig Fredagskväll :D

stadigt förhållande

jag tänkte på det här med att vara i ett stadigt förhållande. det känns så jävla skönt, man vet att man har någon att komma hem till, någon som älskar en för den man är och som allid ställer upp för en. Johannes har funnits i mitt liv sen jag var 16år, jag har aldrig känt så stor kärlek för nån. och den kärlek jag kände som bara växte under kollo veckan, att man kan känna nåt för någon så snabbt.
dirket när jag gick av bussen och såg honom så kände jag att jag bara ville vara nära honom, jag ville vara där han var, och det var jag, haha nästan hela veckan.
Men iaf så känner man en så stor trygghet av att vara i et stadigt förhållande, den här sommaren när älsk jobbade och bodde i sthlm så växte min kärlek ännu mer.
Jag är som nykär igen :D jag tror att den här sommaren utan varandra har gjort mkt för vårat förhållande.
Och nu, tack vare att Annica fick Yosef så känner jag att jag kan vänta 2-3år med att skaffa barn.
Jag väntar på dig Älsk, för de finns ingen annan som jag vill ha som pappa till mina barn.
jag tror också att ens föräldrar tycker det är tryggt när ens barn har varit tillsammans med samma kille så länge. man känner verkligen varandra och man blir som en enda stor familj.
jag tror mina föräldrar kommer bli överlyckliga när jag nån dag i framtiden väntar barn med mannen i mitt liv.

Jag älskar dig Johannes, nu och föralltid




såg att jag hade 59 sidvisningar igår, de känns awesome :D

Fredag!!

God morgon!

jag ställde klockan på 10 men det var så himla skönt i sängen så jag blev kvar till typ 12. jag har haft ganska svårt att somna på kvällarna ett tag nu,kanske därför jag sover lite längre också. vet inte varför, men jag ligger och vrider och vänder på mig hela tiden..:S

ikväll ska jag parta lite med mamma och hennes kompis, johannes ska ju dricka imorrn så jag får göra de idag :D ska ta på mig nåt av de nya. och sen lägger jag in en dagens outfit.

jag ska försöka göra de varje, dagens outfit. sånt tycker jag är roligt. men jag kommer inte lägga ut nån om jag bara har typ mysbyxor på mig.

Nej, nu måste jag ut med Loisan och ta en cigg :D, kanske drar ut mig på en joggingtur lite senare också.

Wiiie

Nu mina kära vänner, kan ni se min nya blogg design :D

nu ska jag krypa till kojjs med Älsk

Tack för hjälpen, jag älskar dig <3

Spara eller Sälja :)

Nu har mamma och jag varit på tuna park och shoppat lite. en present åt henne och sen nya skor :D
kan slänga upp bilder på dom också.

Imorrn bestämdes det att jag ska vara med och fira mamma, vi ska dricka lite hos henne och sen får vi se om jag följer med ut eller stannar hemma. men de ska bli kul iaf.

Mina nya skor



Här kommen Spara eller Sälja bilderna: ge mig eran åsikt =)
Det var dom,   Tyck till





har 2 extra bilder att bjuda på också. Baby gillar att dra in handdukar i kattlådan, vet inte vart hon har fått de ifårn, förmodligen från Milo för han gjorde så. inga handdukar på golvet i det här hemmet alltså.
Och så får ni en bild på Louise också, inte för att ni har fått nån Baby :p


nu håller älsk på att fixa min blogg så ikväll kommer ni få se resultatet :D wiie, de är skitsnyggt redan nu.
Nu ska jag väl gå ut och rasta Loisan, ska se om syrran vill prata lite med mig bara.

tuna

nyss hade jag tråkigt så jag gick igenom min garderob, tog kort på massa saker och tänkte att jag skulle lägga in bilder här och så får ni säga om jag ska spara eller sälja :D kommer bli awesome.

men nu ska jag till tuna en sväng med mamma, så lägger in bilderna sen.

förhoppningsvis så fixar johannes min blogg idag också :D


nu kom hom

hej så länge

Vad är det för dag?

När man går hemma och är arbetslös så är det jävligt svårt att hålla koll på vilka dagar det är. jag tänkte att jag skulle skriva vad de var för dag på rubriken men kom på mig själv med att tänka på om de var ons,tors eller fre.

just nu ser min blogg lite tråkig ut, men underbara pojkvän ska fixa den åt mig, så snart får ni se på grejjer ;) jag hoppas att han ska fixa de idag. jag vill att man ska få en wow känsla när man går in på den :D vill ha en bild på yosef också men måste kolla med annica först. så kollat, tyvärr blev de ingen bild på min söta systerson, så ni får sväva i ovetande. men den komme bli awesome iaf.

idag har jag ingen anign om vad jag ska göra, tror jag ska höra av mig till mamma och se vad hon har för sig. hon är ledig idag.

nu ska jag lägga in lite bilder =)


just ja! igår duschade jag Loisan också, fyfan vad smutsig hon var :p har en bild på henne men måste fixa den lie först. :p

Välkommen :D

På förfrågan av Min syster har jag nu skapat en ny blogg.
Jag vill inte återanvända min gamla blogg för den är gjord för nåt annat som kan komma upp igen.


För alla er som är nya läsare(om de är nån :p) så ska jag berätta lite om mig.
Jag heter Jessica, är 20år och bor i Eskilstuna med min Sambo Johannes,min Hund Louise och Min katt Baby.
Jag jobbar som vikarie inom hemtjänsten, min pojkvän pluggar på MDH till flygingenjör. Vi har varit tillsammans i 4år och 1månad,träffades på ett familjekollo och pendlade till varann i 3 år då Johannes bodde i Sthlm.
Den 6 Juli föddes jordens mest sötaste och underbaraste bebis, min systerson Yosef, åh vad jag älskar att gulla med den plutten. Min lycka är oändlig även fast det bara är min systerson. Föräldrarna till sötbollen är min storasyster Annica och hennes Kille Danijel.
I november föds ett till systerbarn av min lillasyster Erica och hennes kille Jonas.


Idag har jag träffat Chrissie, jag och Louise (min hund) var där på en fika och en "Catch up"
sen mötte jag upp Johannes oc vi gick och köpte tandborste och tandkräm till Loisan.

igår var jag och Annica,Danijel och Lilla Yosef till Ullared, de var verkligen awesome!! jag hitta ganska mycket, dock så var älsk ine helt nöjd med mina köp till honom. men de gör inget,jag kan ta de :D Lilla babyBoy var jätte duktig under hela dagen.

Jag är förvånad över hur mycket kärlek man kan känna till nån. det nästan värker i mig när jag tänker på Yosef. Den här gången jag hälsa på så hade han vuxit så mycket, inte bara kroppsligt utan som person också. eller vad man ska säga :p. han är med mycket mer, skrattar och ler. man kan få han att skratta, han gillar verkligen sin Aunti Jessica.
Finns de nå mer underbart än att en liten bebis som man älskar håller sin lilla hand runt sitt finger?

ikväll ska älsk iväg på gym och sen innebandy så jag kanske tar kort på de ja köpte och lägger upp här =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0