en helg utan tankar

den här helgen har jag spenderat hos min underbara vän Matte.
jag har för de mesta spenderat tden till att plugga, men jag måste säga att de känns så jävla bra att vara här. till skillnad från alla andra dagar så har jag inte varit ledsen eller deppig. och det har varit ganska skönt eftersom jag har haft de här skolarbetet som måste göras klart.
men det har även varit många stunder med humor och skratt eftersom matte har dålig humor och sån humor jag skrattar åt. så ett jättestort tack till dig Matte som har fått den här helgen att gå och som fått mig att må bra.

imorgon ska jag göra klart min exa, den ska vara inne den 15april men det är skönt att ha den klar nu så att jag kan lägga den bakom mig och fotsätta med nästa skolgrejj. ligger efter lite med grupparbetet eftersom jag inte varit kapabel till att plugga den här veckan.
sen har jag även en tenta att göra från förra terminen och den är den 21 april om jag minns rätt.
och för att förhoppningsvis klara den så har jag bestämt mig för att läsa lite ur böckerna varje kväll innan jag lägger mig så att nåt fastnar.
och på tisdag har jag en lab som jag missade förut, sen är jag klar med de jag ligger efter med.

förhoppningsvis så åker jag upp till annica nästa helg och umgås med hennes familj.
jag saknar min lilla bebis yosef så himla mkt och har inte träffat han sen i julas så han har ju växt en hel del.
ska bli skönt att komma bort lite också, bara en helg med att försöka koppla av och njuta av syster,yosef och bebismage <3

Jag saknar dig Älskling, du är mitt allt och jag hoppas att du vet att jag uppskattar alla samtal med dig nu även fast jag inte sagt så mycket.  jag vet att du ställer upp så gott du kan, och jag vet att du hellre velat vara här, och de vill jag med såklart. Jag älskar dig <3

RSS 2.0