för er som inte fattar!!

Nu är jag jävligt irriterad så jag ska tala klarspråk nu så kanske ni jävlar som tror att jag bara avlivar katter på måfå ska fatta nånting!
Baby var sjuk! Hon har varit sjuk länge och det har bara blivit värre. Hon var min äldsta katt och otroligt älskad. Jag är en sån där typiskt kattägare som hoppas att det med tiden blir bättre, att hon bara var i en dålig fas men snart skulle det bli bättre. jag blunda för det dåliga. men det blev inte bättre med tiden, det blev sämre. Eftersom hon ändå var 6år och redan så himla svag, sjuk och inte mådde bra pyskiskt så ville inte jag påfresta henne med veterinärbesök och undersökningar för hon skulle bara bli värre då. DÄRFÖR valde jag att låta henne somna in! För er kattägare som läser min blogg så borde ni fatta att man känner sin egen katt och man vet när något inte står rätt till. nej, hon förtjänade inte att dö men det här var det som var bäst för henne. och dom som känner mig som läser den här bloggen vet att jag gör det som är bäst för mina djur!
och för er som fortfarande inte förstår så ska jag förtydliga det ännu mer för er.
Frisk Baby
Sjuk BabyNu kan ni lägga av med ert skitsnack!

evig saknad

'kl 11:45 var jag och matte på plats hos veterinären. jag kände en stor tyngd av att stå vid kassan och betala och skriva under på att jag ville avliva. under tiden jag stod där kom en annan familj ut från ett av rummen, dom grät, dom hade precis fått avliva deras katt. och jag kände en stor känslovåg av sorg för att jag visste att det där är jag om en stund. vi fick komma in i ett rum. jag tog ut baby från buren för att säga hejdå. jag grät..veterinären kom in och berättade hur allt skulle gå till.hon gav henne sprutan och väntade på det första tecknet på att det verkade för att sen lämna oss så vi fick ta farväl. allt gick väldigt snabbt, baby var otroligt svag och lämnade oss snabbt.
imorse tänkte jag mycket på om jag hade tagit rätt beslut, hon var ju fortfarande kelig. men nu i efterhand så vet jag att det var rätt beslut. baby mådde inge bra och hon hade bara fått lida ännu mer om jag hade varit självisk och haft kvar henne. jag tittar på bilder på henne och hon var såå fin! men den baby som lämnade oss idag var inte alls samma katt som förut. hon var mager, hölls sig undan, hennes päls var helt förstörd (pga hennes tillstånd)
'''
Jag vet att du har det bra nu Baby, jag kommer sakna dig för alltid! <3

Baby Ella

Vila i frid Baby Ella
2005-06-28 - 2011-06-15
<3

svårt beslut

imorgon ska min fina katt Baby få somna in och få sin ro. det har länge varit något som inte stämt med henne. hon har förändrats mer och mer. så nu efter hur mkt tankar som helst så har jag bestämt mig för att låta henne somna in. hon är inte sig själv längre och hon mår inte bra. det finns inget kvar av henne.
det kommer bli svårt för jag har alltid trott att hon ska vara den katt som finns kvar när jag fick mitt första barn.
och hon är den katt jag har haft längst.
Baby Ella 2005-06-28 <3

RSS 2.0