Ingen klarhet än..

Nu har det gått 2 dagar sen min Morfar somna in.
jag har fortfarande inte fattat det..det har liksom inte smält än..
jag vet inte alls hur lång tid de kommer ta att smälta det här.
idag var jag i skolan för att jobba med grupparbetet, jag fick inte så mkt gjort och jag vet inte om de har med morfar att göra..förmodligen så är det så.
idag var min mamma och moster på fonus för att fixa..
nästa vecka nån gång så kommer vi få se honom och ta ett sista farväl, den 13 maj blir begravningen. min första närståendes begravning.
jag är lite lättad över att de blir då för jag kände mig så stressad igår när jag tänkte på hur mkt jag hade och göra i skolan nu i april och eftersom jag inte vet hur jag kommer reagera på allt så är de skönt att de blev såpass långt fram.
just nu önskar jag bara att min älskling var här, jag behöver han verkligen som mest nu. och det är inte förrän jag är själv som jag blir ledsen och börjar tänka på allt som har hänt.

Vila i frid

Idag somnade min morfar in.. jag har länge fruktat den här stunden, när en av mina närmaste somnar in. jag har länge kunnat säga att jag har alla mina mor/farföräldrar kvar, jag har varit lyckligt lottad. men nu måste jag försöka förstå att min morfar inte längre finns med oss.
Vi hade inte speciellt mycket kontakt under dom senaste åren. Han har varit dement ett tag nu och bott på ett boende. men jag kommer föralltid minnas honom som den morfar han var när vi var och hälsa på honom på somrarna.
jag kommer ha svårt att förstå att det är MIN morfars begravning jag ska på..jag har fortfarande svårt att förstå att han inte längre finns med oss.

Jag hade turen att precis kommit innanför dörren hos min kära moster när vi båda fick beskedet. jag har varit där hela kvällen och hon har varit ett underbat stöd.
jag hade kunnat stanna där inatt men valde att gå hem.

imorgon ska jag träffa erica.

jag är nog fortfarande i chock

Jag älskar dig Morfar, Vila i frid <3

plugg semster

Heej!
nu blev de 2 inlägg idag :p
jag har jobbat fyra timmar ikväll. och jag måste säga att även fast de strula så känner jag mig så jävla bra!
efter de var jag hos jasemin och kolla på bigbrother.


Imorgon tar jag då min plugg semster, har bokat in mig hos farmor och farfar tills på onsdag :)
det kommer bli mysigt att vara där och jag kommer nog få ganska mkt gjort.


Kristoffer, en vän som försvann hastigt ur mitt liv, Min allra bästa vän. Jag förstår inte hur jag har klarat mig utan den här helt sjukt störda personen, den här personen som fick mig att skratta tills tårarna sputa flera gånger, som alltid fick mig på bra humör. Jag vet inte om han kommer läsa det här, eller om han ens saknar mig.
men om du nu skulle läsa de här horan, så vill jag bara att du ska veta att jag saknar dig så jävla mkt!! du har lämnat ett stort tomrum efter dig, och de gör ont i mig när jag tänker på att du inte längre delar allt som händer i livet med mig. jag trodde ju att du skulle finnas här hela tiden, när jag träffa mitt livs kärlek, när ag pluggar, när jag får barn... osv.. och det gör såå ont i mig när jag tittar tillbaka på alla bilder, och tänker tillbaka på alla minnen. det kommer bli tomt utan dig på min födelsedagsfest.
Always in my heart Horan <3

spola framåt

Heej

det är fruktansvärt mkt stress just nu. vi har tenta på torsdag och jag måste läsa igenom en jävla massa böcker innan det. så jag försöker komma på nånstans där jag kan få ro att sitta och läsa och läsa...
förutom skolan så försöker jag att hoppa in och jobba ibland också. jag måste spara undan pengar till juni då jag inte får nånting..

jag har även stress inuti mig. så fort jag är hemma så får jag panikkänslor. när jag vaknar en sovmorgon så ligger jag is ängen och tänker på allt omkring mig och får panik.
just nu handlar de ju om min ekonomi. jag ska själv klara mig och betala alla räkningar (vilket jag alltid gör!) och sen spara undan så att jag har till junis räkningar.
och detta gör i sin tur så att jag försöker kombinera jobb och skola på bästa sätt.
nu på helgen har jag 4 timmars pass, och de tycker jag funkar jättebra.
men det är mkt oro och panik inför detta.
inatt drömde jag att jag vart betalningsåterskyldig till csn på 2000 nånting som skulle betalas innan 10 dagar...


jag är otroligt glad över att jag har dig i mitt liv. du gör mig lycklig och får mig på bättre humör.
nån dag är det vår tur (jag själv önskar att det är ganska snart ;p) Jag älskar dig såå mkt,Såå mkt mitt liv!!

RSS 2.0