opened up my eyes

Det senaste inlägget jag skrev var ju jävligt bittert. Men nu vill jag klargöra en sak för alla. När jag vaknade morgonen efter, efter att ha tänkt en massa på natten så insåg jag själv att jag inte hade DOM känslorna för honom. Vi har jävligt kul ihop och funkar bäst som vänner helt enkelt. vilket vi kommer fortsätta vara :):

Idag slank verkligen poletter ner med allt med Louise. Uppfödaren har skrivit om allt på hemsidan och då när jag läste det så sjönk det verkligen in. MEN, vad jag inte skrivit är att eftersom lollo har juvertumörer nu (alltså bröstvårtan på hund) så utgår hon ur avel vilket betyder att hon är helt min nu :): det hade såklart varit jättekul att se hennes valpar men hennes hälsa går först. Just ja, jag har ju inte heller berättat att båda knölarna hon har ÄR juvertumörer. Det kommer bli en större operation där det kommer tas bort 2-3 juver för att minska risken för återfall. Jag är så jäävla glad att veterinären faktiskt tog prover på knölen mellan revbenen. När hon undersökte så sa hon att det inte var det, men när vi ändå hade sövt ner henne så sa hon att vi lika gärna kunde ta ett prov på den med. THANK GOD!!!

Sen kan jag ju även berätta att sista dagen på förskolan var helt underbar. Jag fick väldigt fina ord av pedagogerna och kände mig så jävla bra. så vuxen och så duktig,ansvarsfull och ja, helt underbart fantastiskt kändes det!! och ännu bättre blev det när jag mötte 2 barn på stan och dom sken verkligen upp när dom såg mig. Jag har verkligen valt rätt spår i livet! <3

the found and lost

Känns så jävla trist att nåt som jag verkligen trivdes med som kändes bra bara liksom försvann som på två röda. Någon jag kunde vara mig själv med och som jag hade så jävla roligt med. Just like that så är det borta. på nåt sätt blir jag bara arg, för jag förstår inte hur man kan gå från det ena till det andra. Blickar som jag trodde betydde nånting,uppförandet runt andra folk som jag trodde betydde nåt. MEN jag har spenderat delar av dagen till att fundera på hur det låg till och nu fick jag svar på det. Och jag är väl glad för att det kom så pass snabbt ändå men tanke på att jag har lätt att falla för nån. Men jag var på god väg..och det är det som suger så jävla hårt. och det suger att höra dom där orden, får en att fundera på vad fan det är för fel på en?? Men mina vänner säger att jag är bäst, att jag är världens underbaraste människa så då får jag väl bara säga en sak om det hela (med risk för att låta liiite självgod) YOUR LOST, du hade chansen med en underbar person and you kind of blew it. Just nu vill jag bara säga typ ta dig nånstans, men sån är jag inte så jaa vi lämnar resten av orden blanka!

You have to get over the past to get a future


Veterinärbesöket i tisdags visade att Louise har en ny tumör. Nu väntar vi på provresultat för att se om den är god eller elak men i vilket fall så blir det operation.


Jag känner att det är mycket i mitt förflutna som jag inte tagit tag i, som jag måste bearbeta. Många personer som har betytt så himla mycket men som inte finns med i mitt liv längre. Många känslor som finns kvar som jag måste komma över.

Igår hittade jag en skiva i skåpet, 3små filme från 2007. I den filmen var det jag, Johannes och Matilda som gjorde varsin reklamfilm. Vad jag skrattade när jag såg den, för jag kommer såväl ihåg den dagen när vi spelade in dom där filmerna och vi hade så jävla kul :).

den här helgen ska jag plugga till en tenta som jag ligger efter med. Woho! Jag önskar att jag hade ett landställe att åka till när jag ska ha mina plugghelger, det skulle vara så skönt att vara på landet och inte ha några störsobjekt. V-hälla would be awesome right now :p

fade into darkness

Så kom den dagen jag har fruktat sen Louisy var 6mån och fick bort sina godartade tumörer.. Idag hittade jag 2 knölar på hennes bröst. En mellan revbenen och en vid det nedersta juvret. Tusen tankar går genom mitt huvud just nu, och jag försöker att inte tänka på det som att det måste vara nåt dåligt, men det är svårt att undvika..Louise är det finaste jag har och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne. Ska ringa och boka tid direkt på måndag morgon, men jag hatar den här väntan på att få reda på vad det är och om det är farligt..

3 months later

Nu har det snart gått 3 månader sedan Jassie kom in i våra liv. vi har haft våra ups and downs. Jag lyckades efter 2 veckor att få henne rumsren, men det försvann tyvärr när vädret gick tillbaka till kallt och blött så nu kämpar vi med det igen, eller ja, farmor kämpar med det..
Hundarna är ju numera hos farmor under veckodagarna eftersom jag är på praktiken.
Nu har vi även i 8veckor gått på hundkurs som har gett riktigt bra resultat. Moster har varit med mig varje gång och observerat eftersom det är hos henne som brudarna har sitt andra hem. Idag skulle det ha varit avslutning på kursen men vi fortsätter i 5 veckor till och nu i andra miljöer.
Även Louise har börjat på kurs. Då har vi ensamträning. Jag vill jobba bort hennes beteende vid möten med andra hundar och vi lyckades väldigt bra redan första gången som var i måndags. Vi kommer fokusera mest på lollo men även jobba med båda hundarna vid dessa tillfällen.
Nu i maj kommer även Ceasar Millan till sverige och vi är några stycken som vill åka och håller tummarna på att det blir av!! det skulle vara grymt att se han live.
Skolmässigt ligger jag lite efter just nu..Har varit en tuff period för mig den här terminen men jag gör mitt bästa för att hålla i. det har varit alldeles för mkt med både depression, sömnproblem och skola..
ska göra mitt bästa för att kanske uppdatera lite mer.  ;)

RSS 2.0